Simon Sinek – Forfatteren for ledere og mentorer (se hans 5 bøger her)

Simon Sinek – Forfatteren for ledere og mentorer (se hans 5 bøger her)

Simon Sinek har skrevet mange forskellige bøger og har dedikeret sin karriere til at fremme visionen om en verden, hvor flertallet af befolkningen vågner hver morgen, hvor de føler sig inspireret, i sikkerhed, og slutter deres dag med at være tilfredse samt glade for dagens arbejde.

Det er ingen hemmelighed, at vi er ret glade for Simon Sinek. Han er altid optimistisk og inspirerende i sin måde at skrive på, og der smiles, kommer “aha”-øjeblikke og en masse inspiration, når vi læser hans bøger.


“The more people you inspire the more people will inspire you. “

– Simon Sinek, Start with why.


Hvorfor? – Det store spørgsmål

Har du hørt om Simon Sinek før?

Simon Sinek er etnograf og har draget god brug af baggrunden i sine studier af virksomheder og betydningsfulde ledere, der har haft stor indflydelse for vores samfund.

Efter min mening er Simon Sinek værd at stifte bekendtskab med for enhver, der ønsker at inspirere og skabe en positiv forandring for sig selv og sine omgivelser. Det kan være både bloggere, virksomheder, ledere, mentorer og andre med en passion for at skabe handling på baggrund af en større drivkraft og inspiration.

Det, jeg beundrer ved hans måde at skrive på, er hans evne til at få omsat sin viden til forståelige koncepter, der kan bruges i hverdagen. Og især til at forstå, hvorfor nogle virksomheder eller personer opnår mere succes med de ting, de beskæftiger sig med end andre.

Simon har skrevet en masse gode bøger, og efter at have læst “Start With Why” a.k.a. “Start med hvorfor”, så er de andre også kommet på læse-listen til fremtiden.

De 5 bøger af Simon Sinek – For ledere og mentorer

Start med hvorfor – hop direkte til anmeldelsen her.

Find dit hvorfor

Det uendelige spil

Leaders Eat Last: Why Some Teams Pull Together and Others Don’t

Together is Better: A Little book of Inspiration

Foto Kredit: Andrew Dolgin, Simonsinek.com

Hvem er Simon Sinek?

Simon Sinek har skrevet flere gode bøger. Og langt de fleste af dem har også nået både New York Times og Wall Street Journals bestseller lister. Vi har læst “Start With Why”, der er en global bestseller, og som i USA alene har solgt over en million eksemplarer. Og vi forstår godt begejstringen.

Gennem årene har Simon Sinek opdaget specielle mønstre i den måde hvorpå indflydelsesrige virksomheder og betydningsfulde ledere tænker, agerer og kommunikerer. Han har dedikeret sit liv til at dele sine tanker om sine fund på området, for at hjælpe andre ledere og organisationer til at tage inspirerede handlinger.

Simon Sinek er mest kendt for at forklare konceptet WHY, som hans første bog beskriver. I 2009 holdt han sin første TED Talk, som kort og præcist forklarer sammenhængen i Den Gyldne Cirkel, og hvordan den skaber succes. Denne Ted Talk blev den anden mest sete TED Talk i sin tid, og er i dag stadig i top 5 med over 54 millioner visninger.

Vil du gerne have en hurtig introduktion til WHY, så tag et kig på Simon Sineks TED Talk. Den er de 18 minutter værd, det tager at se den.

Læs også vores anmeldelse af Building a storybrand af Donald Miller

Start With Why – Anmeldelse

Start With Why af Simon Sinek er skrevet i 2009, men selvom det er en bog af ældre dato, er den på ingen måde uddateret. Start With Why er en helt fantastisk bog om, hvordan store ledere og virksomheder gentagende gange skaber succeser, og inspirerer folk omkring sig til at handle.

Foto kredit: Simon Sinek

Bør du læse den?

HELT sikkert! Start With WHY er en bog, man bør læse. Så simpelt kan det faktisk siges. For den er rigtig god til at fortælle, hvorfor et tydeligt WHY er vigtigt bag en inspirerende virksomhed eller en inspirerende hverdag. Den giver stof til eftertanke omkring ens eget WHY, og hvorfor det er, at man står op om morgenen og arbejder med det, man gør.


“Because in business it doesn’t matter what you do, it matters why you do it.”

– Simon Sinek, Start With Why


Mit vigtigste takeaway fra bogen er klart dette⁠

I dagens business- så vel som blogger-verden er der rigtig mange, der i bund og grund gør eller sælger det samme. Det kan vi ikke komme uden om.

Sælger vi os selv udelukkende på, hvad vi laver, eller hvordan vi skiller os ud fra konkurrenterne, så mangler vi en meget vigtig del af vores argumentation. Vi mangler at tiltale vores WHY – den store tanke eller ide bag, hvad vi laver, og hvorfor vi derfor er bedre kvalificerede end konkurrenten.

Vurdering:

⁠ 2 af 5

Bogen er nem at gå til og beskrevet på et niveau, hvor man nemt kan følge med.

5 af 5

Bogen er virkelig god. Den sætter ens egen tanker i gang. Både i forhold til ens personlige WHY, men også i forhold til de relationer, man selv har til sine yndlingsbrands eller vores jobs.

Anbefales til dig, der gerne vil inspirere andre eller blive inspireret til at forstå vigtigheden af et powerfuldt WHY.

Se mere fra Simon Sinek

Du kan få mere inspiration fra Simon Sinek på både Simon Sineks youtube kanal, Simonsinek.com og Spotify.

Havde du hørt om Simon Sinek før, eller har du en bog, du vil anbefale eller se en anmeldelse af? Så del det endeligt med os.

Vil du gerne inspireres af os i forehold til online markedsføring, business mindset og branding, så hop med på nyhedsbrevet.

Follow:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Inspiration til dine sociale medier?

indholdet af media by hearts inspirationspakke med henholdsvis årshjul, hashtags, mærkedage og meget mere.

Vi laver løbende opgraderinger af vores kurser og pakker, derfor er alle vores produkter ikke altid tilgængelig på shoppen.

error: Content is protected !!